Legnépszerűbb síterepek

Havas sportok

Gerlos - Zillertal Arena

Távolság Budapesttől:
forgalom nélkül 7 óra 5 perc, 736 km
Síterep weboldala:
 
Magasság:
1250 - 2500 m
Szintkülönbség:
1250 m
 
Síliftek száma:
52
Kabin:
13
Álló:
21
Ülő:
18
 
Síbérletárak 2017/2018 főszezon:
Síbérlet árak itt: https://www.zillertalarena.com/en/gerlos/winter/skigebiet_gerlos_tarife.html
Hóréteg vastagsága:
0-65 cm
Utolsó havazás dátuma:
2017-04-10
Webkamera
Gerlos - Zillertal Arena
 
Sípályák hossza:
143 km
Fekete:
11 km
Vörös:
89 km
Kék:
43 km
 
Zöld:
-
Sífutó:
-
 

Gerlos

 

A közel 600 km–nyi pályát kínáló Zillertal Ausztria egyik legnagyobb síparadicsoma. A völgy végében emelkedik a Hintertux gleccser, amely az egész évben síelhető, hóbiztos lejtőiről ismert. A völgy középső részén fekvő Mayrhofen faluból induló sírégió, amely a Penken, a Rastkogel és az Eggalm síterületek összekötésével jött létre. A völgy elején a 100 km–nél hosszabb összefüggő pályahálózat pedig Hochfügen és Hochzillertal összekötéseként jött létre.

 

GerlosAz 1300 m magasan fekvő Gerlosból közvetlenül bekapcsolódhatunk az önmagában is jelentős pályarendszer, a Zell am Ziller település mellől induló Zillertal Arena "síhintába".

Gerlos Snowparkja az első hatalmas játszótér a snowboardosok számára a zillertali völgyben. Idén decemberben fogja első utasait szállítani az új 10 személyes kabinos felvonó, a Dorfbahn lift.

 

A gyereket nyugodt szívvel rábízhatjuk a helyi síiskolákra, garantáltan jól fogják érezni magukat a gyerekpályákon és a számukra szervezett vidám programokon. A síterepen bárhol összefuthatunk FUNtyval, Zillertal hatalmas sárga kabalaelefántjával. Ha csak a szülők szeretnének síelni, akkor az 1 év feletti kicsikről a Billy Gyerekklubban gondoskodnak.

GerlosGerlosban van lehetőség sífutni, szánkózni, sítúrázni, siklóernyőzni, lovasszánozni és hegyet mászni, ill. a településen teniszezni.

Természetesen a síbusz ingyenes a völgyben fekvő síterületek között. A völgy többi településén még több szabadidős apres ski tevékenység közül választhatnak.

A tervek szerint az idény Gerlosban 2016. december 3-án kezdődik és egészen 2017. április 23-ig tart.

 

Síbérlet árakat itt talál

Gerlos

zillertal aréna

 

Hozzászólások